LANGFLOOD LIGHTNING (A)
TEAM LEADERS
08/12/2041
TEAM BATTING LEADERBOARDS
BATTING AVG
Christofferson Tussle  LAN .296
Posco Goodrich  LAN .261
Phaimina Srinshee  LAN .250
Danny Peasnell  LAN .249
 
ON-BASE PCT
Christofferson Tussle  LAN .388
Danny Peasnell  LAN .357
Phaimina Srinshee  LAN .312
Posco Goodrich  LAN .311
 
SLUGGING PCT
Christofferson Tussle  LAN .452
Posco Goodrich  LAN .397
Danny Peasnell  LAN .368
Phaimina Srinshee  LAN .327
 
ON-BASE + SLUGGING
Christofferson Tussle  LAN .840
Danny Peasnell  LAN .725
Posco Goodrich  LAN .708
Phaimina Srinshee  LAN .639
 
WAR
Zuzg Gidush  LAN 3.9
Christofferson Tussle  LAN 3.7
Bor-zeng Foucault  LAN 2.3
Danny Peasnell  LAN 1.8
Merimas Holgate  LAN 1.5
RUNS CREATED
Christofferson Tussle  LAN 83.5
Zuzg Gidush  LAN 64.4
Posco Goodrich  LAN 48.6
Phaimina Srinshee  LAN 47.2
Bor-zeng Foucault  LAN 45.9
RUNS CREATED / 27 OUTS
Christofferson Tussle  LAN 6.81
Danny Peasnell  LAN 4.60
Posco Goodrich  LAN 4.00
Phaimina Srinshee  LAN 3.32
 
ISOLATED POWER
Christofferson Tussle  LAN .156
Posco Goodrich  LAN .136
Danny Peasnell  LAN .120
Phaimina Srinshee  LAN .077
 
GAMES
Phaimina Srinshee  LAN 117
Christofferson Tussle  LAN 115
Posco Goodrich  LAN 113
Danny Peasnell  LAN 97
Zuzg Gidush  LAN 87
AT-BATS
Phaimina Srinshee  LAN 468
Christofferson Tussle  LAN 442
Posco Goodrich  LAN 418
Danny Peasnell  LAN 334
Zuzg Gidush  LAN 309
RUNS
Christofferson Tussle  LAN 72
Phaimina Srinshee  LAN 67
Posco Goodrich  LAN 52
Bor-zeng Foucault  LAN 41
Zuzg Gidush  LAN 38
HITS
Christofferson Tussle  LAN 131
Phaimina Srinshee  LAN 117
Posco Goodrich  LAN 109
Zuzg Gidush  LAN 103
Bor-zeng Foucault  LAN 88
TOTAL BASES
Christofferson Tussle  LAN 200
Posco Goodrich  LAN 166
Phaimina Srinshee  LAN 153
Zuzg Gidush  LAN 147
Danny Peasnell  LAN 123
SINGLES
Christofferson Tussle  LAN 93
Phaimina Srinshee  LAN 92
Posco Goodrich  LAN 72
Bor-zeng Foucault  LAN 70
Zuzg Gidush  LAN 70
DOUBLES
Zuzg Gidush  LAN 27
Posco Goodrich  LAN 27
Danny Peasnell  LAN 23
Christofferson Tussle  LAN 20
Phaimina Srinshee  LAN 18
TRIPLES
Christofferson Tussle  LAN 5
Merimas Holgate  LAN 3
Phaimina Srinshee  LAN 3
Legadrielith Panchulezian  LAN 2
Gorodoc Peach  LAN 2
HOME RUNS
Christofferson Tussle  LAN 13
Posco Goodrich  LAN 10
Merimas Holgate  LAN 10
Zuzg Gidush  LAN 5
Danny Peasnell  LAN 5
RUNS BATTED IN
Christofferson Tussle  LAN 67
Zuzg Gidush  LAN 59
Merimas Holgate  LAN 51
Posco Goodrich  LAN 50
Phaimina Srinshee  LAN 48
STOLEN BASES
Christofferson Tussle  LAN 24
Phaimina Srinshee  LAN 15
Boreron Nicoletti  LAN 10
Mourn Elothien  LAN 5
Bor-zeng Foucault  LAN 5
BASES ON BALLS
Christofferson Tussle  LAN 63
Bor-zeng Foucault  LAN 58
Danny Peasnell  LAN 54
Zuzg Gidush  LAN 48
Phaimina Srinshee  LAN 37
INTENTIONAL WALKS
Zuzg Gidush  LAN 3
Posco Goodrich  LAN 3
Jorj Currer  LAN 2
Danny Peasnell  LAN 2
Merimas Holgate  LAN 1
HIT-BY-PITCH
Phaimina Srinshee  LAN 9
Christofferson Tussle  LAN 6
Mourn Elothien  LAN 4
Danny Peasnell  LAN 3
Peppino Roose  LAN 3
STRIKEOUTS
Christofferson Tussle  LAN 79
Phaimina Srinshee  LAN 76
Posco Goodrich  LAN 66
Danny Peasnell  LAN 64
Zuzg Gidush  LAN 56
SACRIFICE HITS
Boreron Nicoletti  LAN 2
Bor-zeng Foucault  LAN 1
Kezekia Maher  LAN 1
Eriladar Aelasar  LAN 0
Liluth Aluianti  LAN 0
SACRIFICE FLIES
Phaimina Srinshee  LAN 9
Christofferson Tussle  LAN 5
Gorodoc Peach  LAN 4
Bor-zeng Foucault  LAN 3
Posco Goodrich  LAN 3
TEAM PITCHING LEADERBOARDS
ERA
Pimor Falconer  LAN 2.86
Gamaumir Wareing  LAN 5.50
 
 
 
WINS
Pimor Falconer  LAN 9
Hubzub Jukhtanov  LAN 7
Riza Dahaev  LAN 6
Tughbub Doomseeker  LAN 5
Mirabella Greenwald  LAN 5
LOSSES
Dae-yun Facedragger  LAN 9
Gamaumir Wareing  LAN 8
Rubdug the Untidy  LAN 7
Hubzub Jukhtanov  LAN 6
Riza Dahaev  LAN 5
WINNING PCT
Pimor Falconer  LAN .643
Gamaumir Wareing  LAN .273
 
 
 
SAVES
Hubzub Jukhtanov  LAN 18
Rubdug the Untidy  LAN 6
Dae-yun Facedragger  LAN 4
Harta Daley  LAN 2
Avik Towneley  LAN 2
GAMES PITCHED
Hubzub Jukhtanov  LAN 51
Ndni Duthjuth  LAN 40
Dae-yun Facedragger  LAN 36
Rubdug the Untidy  LAN 29
Avik Towneley  LAN 27
GAMES STARTED
Pimor Falconer  LAN 25
Gamaumir Wareing  LAN 24
Riza Dahaev  LAN 15
Dae-yun Facedragger  LAN 13
Young-kwang Shieldmaster  LAN 10
COMPLETE GAMES
Riza Dahaev  LAN 1
Rubdug the Untidy  LAN 1
Eriladar Aelasar  LAN 0
Savc Bekian  LAN 0
Trugma Bugbearshaker  LAN 0
SHUTOUTS
Eriladar Aelasar  LAN 0
Savc Bekian  LAN 0
Trugma Bugbearshaker  LAN 0
Lowik Clive  LAN 0
Riza Dahaev  LAN 0
INNINGS PITCHED
Pimor Falconer  LAN 151.0
Gamaumir Wareing  LAN 121.0
Riza Dahaev  LAN 96.1
Dae-yun Facedragger  LAN 82.1
Ndni Duthjuth  LAN 64.2
HITS ALLOWED
Gamaumir Wareing  LAN 165
Pimor Falconer  LAN 130
Dae-yun Facedragger  LAN 121
Riza Dahaev  LAN 81
Ndni Duthjuth  LAN 78
HOME RUNS ALLOWED
Gamaumir Wareing  LAN 9
Hubzub Jukhtanov  LAN 5
Riza Dahaev  LAN 4
Dae-yun Facedragger  LAN 4
Rubdug the Untidy  LAN 4
WALKS ALLOWED
Gamaumir Wareing  LAN 66
Pimor Falconer  LAN 58
Hubzub Jukhtanov  LAN 45
Dae-yun Facedragger  LAN 42
Ndni Duthjuth  LAN 40
WALKS PER 9 IP
Pimor Falconer  LAN 3.5
Gamaumir Wareing  LAN 4.9
 
 
 
STRIKEOUTS
Pimor Falconer  LAN 137
Riza Dahaev  LAN 106
Young-kwang Shieldmaster  LAN 64
Dae-yun Facedragger  LAN 52
Avik Towneley  LAN 51
STRIKEOUTS PER 9 IP
Pimor Falconer  LAN 8.2
Gamaumir Wareing  LAN 1.9
 
 
 
K/BB
Pimor Falconer  LAN 2.36
Gamaumir Wareing  LAN 0.39
 
 
 
WHIP
Pimor Falconer  LAN 1.25
Gamaumir Wareing  LAN 1.91
 
 
 
HITS PER 9 IP
Pimor Falconer  LAN 7.7
Gamaumir Wareing  LAN 12.3
 
 
 
OPPONENTS AVG
Pimor Falconer  LAN .230
Gamaumir Wareing  LAN .342
 
 
 
OPPONENTS OBP
Pimor Falconer  LAN .303
Gamaumir Wareing  LAN .426
 
 
 
OPPONENTS SLG
Pimor Falconer  LAN .313
Gamaumir Wareing  LAN .447
 
 
 
OPPONENTS OPS
Pimor Falconer  LAN .616
Gamaumir Wareing  LAN .873
 
 
 
BABIP
Pimor Falconer  LAN .295
Gamaumir Wareing  LAN .344
 
 
 
WAR
Pimor Falconer  LAN 3.9
Riza Dahaev  LAN 2.6
Harta Daley  LAN 1.6
Young-kwang Shieldmaster  LAN 1.3
Tughbub Doomseeker  LAN 1.2
Thursday, May 28th, 2020 - OOTP Baseball 20.8 Build 74